Őrület és káosz a Debreceni BAUMAXban


DSC_1082Hazákban ritka esemény az, ha egy baumaxhoz hasonló multi feladja, kivonul az országunkból.

Még ritkább lehetőséget tárt ez az emberek elé. Az áruházlánc úgy döntött, hogy nem szállítja ki az országból a még itt található termékeket, hanem, akár súlyos veszteség mellett, értékesíti azt.

Eddig is találkozhattunk “mínuszhozó” akciókkal,azonban a mai napon sosem látott akcióval nyitotta kapuit az áruház, Országosan 90% kedvezménnyel értékesíti termékeit.

Ez talán már a végszó?

Mindenesetre az szinte hihetetlen, hogy általunk megkérdezett emberek kalkulációi alapján, egy átlagos ember ma, 300-600 ezer forint közötti spórolást vélt magáénak tudni.

Vajon ez az összeg mennyire valós? Mindenki olyan dolgokat vásárolt csak, amire szüksége volt? Esetleg tele voltak a kosarak olyan termékekkel, melyek a legközelebbi lomtalanításkor az utcán fognak heverni? Mindenki döntse el maga,hogyan vélekedik erről.

Az mindenesetre dícséretes , hogy egészen a kora délutáni órákig nem érkezett olyan hír, hogy atrocitás történt volna a bent tartózkodók között. Azonban a káosz az továbbra is fennáll, kígyózó sorok, türelmetlenkedő és csüggedt emberek.

Tekintse meg fotóinkat

DSC_1085 DSC_1086 DSC_1080

 

 

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.