Nem a mérleg a lényeg!


A pontos számok:

Négy hét alatt -4,8 kg, amiből 4 kg súlyvesztés a zsírtömegből történt meg, és ez a lényeg! InBody Testösszetétel Analizátor által mért adataimat itt láthatod az induláskor és négy hét után:

Az otthoni személymérleget eddig rosszul használtam… Az új használati módja nagyon motiváló, tessék mostantól így használni mindenkinek! 😉

A pontos testösszetétel mérést a szakemberekre bízom, hiszen köztudott, hogy az izom nagyobb súlyú, mint a zsír. Amikor diétába, életmódváltozásba, fogyókúrába kezdünk, érdemesebb a sima, mezei mérleget kerülnünk és testösszetétel analízist végeztessünk inkább. (Erről itt olvashatsz bővebben!)

A változás inkább legyen minőségi és ne mennyiségi

Szerintem az élet minden területére igaz lehet a fenti mondatom. Egy fogyókúra során is nagyon fontos, hogy egészségben maradj, és ne csak azt tartsd szem előtt, hogy kevesebb legyen a súlyod. Fontosabb az, hogy érezd jól magad a bőrödben, fogyassz minőségi ételeket, és igyekezz pozitívan, céltudatosan gondolkodni. Hidd el, a tested és a lelked is meghálálja! 

A testsúlycsökkenésnél óhatatlanul oda kell figyelned, hogy ne izomtömeget, ásványi anyagot veszíts, hanem elsősorban zsírveszteség történjen. Nekem jelenleg több vizet tartogat a kelleténél a szervezetem, de ezzel sincs gond, idő kell a változáshoz, az egészségesebb, teljesebb anyagcseréhez. Türelemmel, és apró pici lépésekkel, elérhetem az ideális alakom, és megteremthetem az ideális életem, ez a titok, most csak erre fókuszálok! 🙂

Nagyon boldog vagyok, és rettentően örülök az eredménynek, úgyhogy megyek is ünnepelni. Ünneplésem első színhelye a konyha lesz, ahol a Protissimo Stúdiótól kapott újdonságokból választhatok. Ebéd után indulás Flabeloszozni, majd jöhet az E-Fit tréning.

Napomat az infraszaunában fogom zárni, ahová elkísér a Helia D narancsbőr elleni krémecském, amiből jelentem egy tubusnyi már el is fogyott, hiszen reggel-este kenceficézem magam! Ilyen szuper segítséggel nem is csoda, hogy ilyen motivált vagyok, igaz? 🙂

Étrendbeli változások

Kezdek visszatérni a hagyományos ételekhez, úgyhogy a napi 4 Protissimo proteinpor helyett már csak hármat fogyasztok, átléptem a Protissimo diéta 2. szakaszába, amiről itt olvashatsz bővebben.

Jelenleg így néz ki egy napi étrendem:

  • Reggeli: Protissimo proteinétel + a megengedett zöldségek közül bármi
  • Tízórai: Protissimo proteinétel + a megengedett zöldségek közül bármi
  • Ebéd: egy szelet kb.150gr mennyiségű magas fehérjetartalmú hús (csirkemell vagy csirkemáj, vagy hal) + a megengedett zöldségek közül bármi
  • Uzsonna: Protissimo proteinétel + a megengedett zöldségek közül bármi
  • Vacsora: egy szelet kb.150gr mennyiségű magas fehérjetartalmú hús (csirkemell vagy csirkemáj, vagy hal) + a megengedett zöldségek közül bármi

A 3-4 óránkénti étkezés, az éhségérzet kerülése, a napi minimum 2 liter folyadék, és a megfelelő vitaminok pótlása továbbra is fontos. Az eredményem mindenképpen biztató, hiszen a sportot is csak mostanában kezdtem el, úgyhogy gyerünk tovább, előre, hajráá!! Ugye ti is szurkoltok nekem??

∞ Rita ∞

  • Az E-Fit stúdió szakemberei izzasztják meg Ritát minden héten.
  • Edzés közben Rita az Absolute live sportitalokat fogyasztja. Ha pedig napközben megszomjazna, a Power fruit steviával ízesített italait kortyolgatja.
  • A Helia-D biztosítja bőre számára a megfelelő ápolást, együtt veszik fel a harcot a narancsbőr ellen. A kozmetikum gondoskodik róla, hogy bőre megőrizze rugalmasságát a súlyvesztés után is.
  • A Protissimo biztosítja számára a kiegyensúlyozott étrendet, ketogén fehérjediéta keretei közt.

–>Forrás<--

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.